Ali Pravo Prijateljstvo Obstaja

Verjetno je to eno izmed vprašanj, ki si jih marsikdo zastavi. Jaz sem prepričana, da pravo prijateljstvo obstaja. Celo prepričana sem, da skozi vsa življenjska obdobja spoznamo ljudi, ki tako ali drugače zaznamujejo naša življenja. Z določenimi zgradimo celo več kot priložnostno prijateljstvo. Jaz lahko rečem, da imam iz vsakega obdobja nekoga, za katerega lahko trdim, da je moja prijateljica oz. prijatelj.

Zakaj sem se odločila, da napišem par besed o prijateljstvu? Predvsem zato, ker moja najboljša prijateljica, ki mi je resnično stala ob strani v vseh dosedanjih trenutkih, pripravlja na enega izmed najlepših življenjskih trenutkov, postala bo mama.

Novica, katera me je resnično razveselila, sploh bi težko opisala te občutke, ko mi je povedala. No sicer malce zadržano, ker jo je skrbelo zaradi moje situacije (beri: že lep čas se trudima, vendar brez rezultata). Vse ob svojem času, v to sem prepričana.

Nikakor ne morem verjeti, da je prišel čas, da bo ena izmed naju postala mama, saj sva nedolgo nazaj živeli brezskrbno življenje. No problemov sva imele vedno cel seznam. Ko se jih sedaj spomnim se lahko samo nasmejem. 🙂

Nedolgo nazaj sva žurale v Evropi, pustovale, šle na Pag, na koncert U2, v kino z vodko..in še bi lahko naštevala. Danes prevzemama resne vloge, ti kot mama, jaz kot teta. 🙂

Veliko stvari še nisva ugotovili, vem pa eno, in sicer, da boš odlična mama, za vzor marsikateri ter da boš vedno ostala moja najboljša prijateljica, katero lahko pokličem kadarkoli in se nanjo zanesem.

In tudi jaz se veselim, da jo spoznam. 🙂

 

p.s. sem najdla eno lepo slikico. 🙂

Lep pozdrav, Klavdija

 

072

Me and my best friend can communicate just with.. face expressions 🙂

 

 

 

 

sladke-petke.si