Glamping Pri Bizjaku

Moja prva glamping izkušnja in definitivno ne zadnja. Priporočam vsem tistim, ki niste ljubitelji postavljanja šotorov in lulanja za drevesi. 🙂

Za vse tiste, ki ne veste kaj je glamping? Lahko bi ga opisali kot luksuzno kampiranje, saj vam je na voljo mehka postelja, lastna kopalnica in wi-fi.

Ko sva se odpravila izkoristit darilni bon, katerega je mož dobil za rojstni dan, nisva vedela niti približno kaj pričakovati. In vedno, ko ne pričakuješ ničesar, se imaš najbolje.

Mirna okolica, prijazno osebje, odlična in prvovrstna kulinarika in še bi lahko naštevala. Kaj mi je najbolj ostalo v spominu je zbujanje v naravi, kopanje v leseni kadi in zajtrk postrežen v piknik košari.

Poročenim parom, sveže zaljubljenim ali samo uživačem po srcu, priporočam obisk glampinga.  Ponudbo Gostilne pri Bizjaku, kjer sva izkusila čar glampinga, si lahko ogledate na internetni strani.

Ob obisku Glampinga sva posnela prvi video, katerega si lahko ogledate na uradnem Youtube kanalu Sladkih Petk. Ne obljubim, da bodo videi nastajali redno, saj je z njimi več dela kot si lahko predstavljate, ampak kakšen video na mesec bo pa šlo. Vse odvisno od moje in snemalčeve zasedenosti. 🙂

Video spodaj, lajkajte in sharajte 🙂

sladke-petke.si