Loacker puding kozarčki

Dober teden nazaj sem prejela paket poln Loacker dobrot. Vsi, ki moj blog spremljate že nekaj časa veste, da sem z njihovimi izdelki v preteklosti ustvarila že kar nekaj sladic. Prav tako sem pred leti obiskala njihovo tovarno v kraju Heinfels v avstrijskih dolomitih. V kolikor se boste potikali kdaj po teh krajih, priporočam obisk in da ne omenim kako huda trgovina z njihovimi izdelki se tam nahaja.

Tokrat sem z njihovimi izdelki pripravila nostalgično sladico s pudingom in malinami. Sladico pripravimo zelo hitro, saj ne potrebujemo tisoč in ene sestavine, ampak zgolj napolitanke, puding in zamrznjene maline ali katerokoli drugo sadje. 

Za približno 4 manjše kozarčke potrebujemo: 

  • Loacker napolitanke Classic Vanilla
  • 1x Vanilijev puding
  • 500ml mleka
  • 2 žlici sladkorja
  • zamrznjene maline

Postopek priprave: 

Napolitanke zmeljemo v multipraktiku (za vsak kozarček potrebujemo 2 napolitanki) in z njimi obložimo dno kozarčka. Vanilijev puding skuhamo v skladu z navodili na embalaži. Kuhan puding prelijemo preko napolitank.

V kolikor želimo našemu okusnemu kozarčku dodati še nekoliko kislosti, predlagam da zamrznjene maline z nekaj sladkorja segrejemo in jih prelijemo preko pudinga. In to je to. 🙂

sladke-petke.si