Must have džinsica

Denim krilo ali po domače džins krilo je bilo že več let nazaj pravi modni hit (spomnim se, da sem deset let nazaj v svojih študentskih letih imela džinsico do kolena ter ob strani rjavo obrobo in bila sem prav šik :)), ki se je vrnil že lansko poletje, ko smo ga zasledili na modnih ikonah kot so Kim Kardashian, Beyonce ter Rihanna. Mi v naši mali Sloveniji potrebujemo kar nekaj časa, da stvari posvojimo ter osvojimo tako, da naš čas šele prihaja.

Kombinacija džins krila ter džins srajčke, ki je v zadnjem letu prav tako hit je meni top in ker sem si to zaželela tudi v svoji omari sem se podala v shopping z največjim entuzijazmom ter pristala na trdih tleh, ker namreč nikjer nisem najdla krila, vse kar sem najdla so bila definitivno prekratka džins krilca za javnost kaj šele za moj stil, ki je vseeno malce bolj uglajen :). Vseeno sem moram vesti primerno mojemu stanu :).

Ampak na koncu se je moja zgodba končala srečno, saj sem na razprodajah čisto naključno naletela na krilo, ki sem ga iskala. Bilo je edino in bilo je moje. V tistem trenutku, ko sem ga zagledala bi verjetno kupila tudi večjo številko kot jo nosim, saj sem bila od vsega navdušenja nerazsodna :).

Takoj po prihodu domov sem v svoji prenatrpani omari poiskala primerno obutev in spodaj je moja kombinacija tedna. Komaj čakam pomlad…

Seveda pa lahko zraven kombiniramo še marsikaj kot ujemajoče salonarčke, mogoče kakšne šik balerinke, poleti pa tudi sandalčke.

džinsica kombinacija 1

 

džinsica kombinacija 2

sladke-petke.si