Obleci se kot Kourtney Kardashian

Na svoj fantastičen blog uvajam novo rubriko, in sicer nasvete oziroma priporočilo kako se v trgovinah, ki jih najdemo na naših ulicah oz.spletni prodaji kupiti modne kose, s katerimi se lahko oblečemo kot svetovne zvezdnice.

Kot prvo vam bom predstavila kako se obleči kot razvpita reality zvezdnica in sveže samska Kourtney Kardashian. Meni osebno je njen stil odkar se je razšla z dolgoletnim partnerjem še posebej všeč. Njene dnevne kombinacije so preproste, šik ter najbolj pomembno, da odkrivajo njene telesne atribute. Všeč mi je, da ne posnema svoje sestre Kim in se pretirano razgaljuje, je mama treh otrok in je pohvalno, da na to ne pozabi niti pri svojem stilu. V zadnjem mesecu me je še posebej navdušila s spodnjo kombinacijo.

Kourtney

Večni kos, ki nenehno navdušuje kavbojke ter preprost top, ki poudari obline. Open toe gležnarji so meni to jesen obvezen kos. Tako, da dame moje potrebno bo imeti tudi v tem letnem času urejene nohtke na nogah. Žal jih v naših prodajalnah še ni možno dobiti oziroma izbira ni pestra, vsekakor jih najdemo v spletnih trgovinah. Za spodnje kombinacije sem najdla modele v spletni trgovini Asos (Povezava).

kombinacija
Kavbojke: ZARA
Top: ZARA
Gležnarji open toe: ASOS
kombinacija
Kavbojke: ZARA
Puli: ZARA
Gležnarji open toe: ASOS

Feel like a star,

Sladke Petke

sladke-petke.si