Oversized majica kot oblekca

Modni trend, kateri me je resnično navdušil. Oversized ali tako imenovana prevelika kratka majica, ki jo lahko nosimo kot mini oblekco.

Ne bom rekla, da vsi delijo z mano iste občutke. Rok jih definitivno ne. 🙂 Prvič, ko sem oblekla oversized kratko majico in šla k frizerju me je ob odhodu vprašal, če sem se pozabila obleči. 🙂 Ja, pri modnih trendih mu še malce manjka. 🙂

Končno jih je možno kupiti tudi v trgovinah kot so ZARA, H&M in ostale spletne trgovine. V kolikor vam čas ne dopušča obiska trgovine priporočam, da zavijete v bratovo ali fantovo omaro. Tam boste  stoprocentno najdle kakšno uporabno. Jaz sicer zaročencu vsake toliko kakšno vzamem in uporabim kot spalno srajco, za v javnost so mi malce prekratke. 🙂

Če vas skrbi, da je oversized majica prekratka in želite ostati dame ter nimate plana širši okolici pokazati svojega bogastva predlagam, da spodaj oblečete kratke hlače. Bodite pozorne, da bodo res kratke in ne bodo kukale izpod kratke majice.

Za konec, da bo celoten outfit popoln obujemo zraven sandalčke, športne copate ali gležnarje. Sama sicer komaj čakam hladnejše dni, da bom zraven lahko obula škornje čez koleno, kateri bodo hit letošnje jeseni ter zime.

 

dscf8754

 

dscf8756

 

dscf8766

 

dscf8769

 

dscf8773

 

dscf8774

 

dscf8776

 

dscf8781

 

dscf8783

 

dscf8787

 

DSCF8742

 

DSCF8745

 

Oversized majica: ZARA

Sandali: ZARA

Sončna očala: H&M

Prstan: Accessories

Fotografije: Rok Kokalj

Kraj: Železniška postaja Litija

 

 

sladke-petke.si