Sladke Petke

In prišel je čas, da končno predstavim novo upodobitev Sladkih Petk.

To sem jaz, Klavdija Kokalj (prej Cafuta). Ljubiteljica dveh svetov, kulinarike in visokih pet. 🙂 Ko pogledam tole risbo, res vidim sebe.

Za vse tiste, ki me ne poznate oziroma me do sedaj niste spremljali. Na blogu Sladke Petke najdete pester nabor receptov, od tistih tradicionalnih, do inovativnih in takih, ki so odraz samo mojih izkušenj in domišljije. Vsaka jed je ustrezno prezentirana in ovekovečena s profesionalno fotografijo.

Kuhanje je moja strast, moja oaza miru, kamor pobegnem pred stresnim vsakdanjikom. Z izpostavljanjem na blogu in objavljanjem receptov, želim sporočiti vsem, da kuhanje ni domena starejših gospodinj z zamaščenim predpasnikom in mrežico za lase, temveč tudi modernih in urejenih karieristk.

Potrudim se, da v vsakomesečno objavljanje vpeljem tudi kakšen modni prispevek, saj vem, da me velikokrat v službi, na ulici ali preko socialnih omrežij povprašajo kje sem kaj kupila.

In kdo je ustvaril mojo upodobitev?

Zelo prijetna mlada gospodična, Vanja Cvijetič. Po izobrazbi je mag. inž. arhitekture, trenutno se največ ukvarja z ilustracijami in grafičnim oblikovanjem. Ilustrirala je že 4 otroške knjige, izdelala ilustracije za rokovnike, skodelice, majice in oblikovala plakate, logotipe ter vizitke. Čuti močno ljubezen do risanja, oblikovanja, šivanja in kreativnega ustvarjanja. Pri svojem delu je zelo natančna in zelo rada se posveti detajlom. Navdihuje jo vse, kar je lepo in pozitivno.

Kontakt: FB Vanja Cvijetič,  preko elektronske pošte: vanja.cvijetic@gmail.com oziroma na Instagramu @vanjacvijetic.

Ali ste navdušeni nad ilustacijo? Jaz sem zelo! In naj vam namignem, da ne bo ostalo samo pri tem 😉

 

sladke-petke.si