Pozdravljen svet

Dragi obiskovalci željni nečesa novega pozdravljeni na mojem blogu. 

Verjetno si mislite, da je to še eden blog o hrani, eden izmed tisočih, ki jih je trenutno možno vsakodnevno spremljati. Lahko vam z gotovostjo trdim, da na mojem blogu ne boste našli samo nasvetov glede kuhanja, vendar bom z vami delila tudi svoje pripetljaje, ki verjemite mejijo včasih na neverjetno, saj še sama ne morem verjeti, da se mi to dogaja :). Možno bo tudi najti veliko koristnih nasvetov kje nabaviti kakšno ugodno, zanimivo zadevico, veliko bo napisano o kuharskih knjigah, katere naravnost obožujem in o še tisočih zadevah, ki jih nenadzorovano in včasih tudi na skrivaj (da moj dragi ne opazi) nabavim in jih po vsej verjetnosti nikoli ne bo rabila. Pa tudi o modi, mojih vzornikih in o vsem kar obožujem in se mi zdi zanimivo.
Vsak mesec se bom lotila nekaj novega, si določila kakšen izziv, ki bo povezan s kuhanjem ali s čim drugim in seveda svojo izkušnjo delila z vami. Glede na to, da prihaja mesec februar, mesec katerega naravnost obožujem, saj je valentinovo, pust ter še kaj se najde, bo to mesec mojega prvega izziva. Tako, da trenutno si belim glavo česa bi se lotila, me pa niti malo ne skrbi, da bi šlo vse kot po maslu, saj se tole nikoli ne zgodi :). 
V glavnem spodaj par fotk kaj vas čaka v primeru, da si boste vzeli vsak dan pet minut časa ob kavici ali čaju in prebrali kakšno mojo objavo.

Knjižna polica kuharskih knjig

Pečen domač piščanec

Odličen višnjev zavitek oz. štrudelj

Obljubim, da bo kmalu ustanovljen tudi facebook ter instagram (jaz sem enostavno v zadnjem času odvisna od njega) račun na katerem me boste lahko spremljali.
Uživajteeeee Sladke Petke

sladke-petke.si