Zimsko branje

Mrzle zimske tempreature nas enostavno silijo, da preživimo večino časa na toplem. Tudi med vikendi se zaradi nizkih temperatur le redko kam odpravim, saj je v stanovanju tako toplo in se mi ni treba oblačiti v tisoč in en sloj. Tako, da prosti čas in ustrezno okupacijo najdem v zavetju svojega kraljestva in ena izmed njih je branje knjig pod toplo odejo s kavo, čajem ali kakavom v roki. Zraven seveda priporočam napolitanke Loacker. Tokrat sem poskusila okus malina-jogurt in mislim, da vem katere so trenutno zasedle prvo mesto na moji Loacker lestvici. 🙂

Tri knjige katere priporočam za zimske dni:

  1. Girl boss, mednarodna knjižna uspešnica, avtorica Sophia Amoruso. Sophia je ustanoviteljica modne znamke Nasty Girl. Knjiga je zelo motivacijsko obarvana in navdihujoča za vse ženske, še posebno tiste, ki želijo pokazati svoj potencial in postati opažene ter zveste samemu sebi.

  2. How to be Parisian, knjigo so spisale štiri prijateljice Caroline de Maigret, Anne Berest, Sophie Mas in Audrey Diwan. Vse štiri predstavljajo popolne Parižanke, pravi stereotip Parižank. Kmalu bom začela knjigo že drugič prebirati, saj Pariza še nisem obiskala in lahko vsaj skozi knjigo podoživim pariški stil in eleganco.

  3. Jaz srce New York, avtorica Lindsey Kelk. Če ste ljubiteljica Seksa v mestu vam bo knjiga definitivno všeč. V omenjeni knjigi smo priče zanimivim ter na čase zelo smešnim dogodivščinam Angele Clark. Začne se tako, da svojega zaročenca zaloti z drugo žensko in to na poročni dan svoje najboljše prijateljica. S strtim srcem se odpravi v New York in kmalu njeno življenje postane zelo zanimivo. Knjiga ima tudi več nadaljevanj.

 

Če želite, da vam katero izmed knjig posodim, me kar pocukajte za rokav, čeprav imam občutek, da boste prej kot knjigo želeli, da vam odstopim kakšno napolitanko Loacker. 🙂

 

Loacker_kovtri-12

Loacker_kovtri-11

Loacker_kovtri-7

Loacker_kovtri-6

Loacker_kovtri-2

Loacker_kovtri-5

sladke-petke.si