Izmenjevalnica

Kaj je Izmenjevalnica?

Izmenjevalnica je najin novi portal na naši spletni strani, na kateri lahko prodate, podarite ali izmenjate predmete, katerih doma ne potrebujete več. Kar je vam odveč in neuporabno, bo drugemu prišlo več kot prav.

Kako je nastala ideja o Izmenjevalnici?

Odkar se ukvarjava s to spletno stranjo, poskušava stremeti k temu, da so najini prispevki čimbolj unikatni. To v glavnem pomeni, da se uporabljeni “propsi” oz. predmeti, na fotografijah, ne ponavljajo prevečkrat oz. prepogosto. Lahko si predstavljate, da se nama je v zadnjih letih nabralo veliko takšnih in drugačnih predmetov. In ker te kupujeva posamično in ne v kompletu, tem ne moremo tako preprosto najti nove uporabnike. Kaj bo nekomu 6 krožnikov, različnih barv, designov…? 🙂

Prepričana, da se v skupnosti bloggerjev mnogi soočate z enako problematiko, se je rodila Izmenjevalnica.

 

Kako Izmenjevalnica deluje?

Za razliko od obstoječih portalov za objavo oglasov, sva želela da je uporaba Izmenjevalnice, karseda preprosta za nas. Predmet fotografirate, v Izmenjevalnici fotografijo naložite, izpolnite vnosna polja, predvsem opis, kontaktne podatke in označite ali predmet prodajate, ga želite izmenjati ali podariti. Glede na to, da se portal imenuje izmenjevalnica bi spodbudila menjave in zanimivo bo videti nove načine uporabe predmetov, kateri so dobili novo “življenje”.

Izmenjevalnica ima tudi preprosti iskalnik, da se lažje najde želene predmete, ki so v tistem trenutku naloženi. Obiskovalec, ki se zanima za določen objavljen predmet preprosto kontaktira oglaševalca, katera se nato dogovorita glede dodatnih podrobnosti izmenjave (npr. kraj izmenjave, ponujeni predmet za izmenjavo,…).

Za začetek sem dodala 4 oglase in v prihajajočih dnevih jih lahko pričakujete še kar nekaj. Poglejte si jih.

oglasi

Imate kaj “šare” v omarah? Sedaj imate odlično priložnost, da se je znebite 🙂

 

Z uporabo Izmenjevalnice se mora uporabnik strinjati s spodnjimi pravili in pogoji uporabe:

 • Uporabnik mora ob objavi oglasa izpolniti vsa obvezna polja (označena z zvezdico) z resničnimi podatki.
 • Objava oglasa ni plačljiva v nobenem primeru.
 • Oglasi morajo biti napisani v slovenskem jeziku.
 • Na slikah morajo biti fotografirani dejanski predmeti prodaje.
 • Sladke-petke.si niso odgovorne za vsebino, ki jih objavljajo uporabniki.
 • Sladke-petke.si niso odgovorne za stanje, kvaliteto ali opis artiklov, ki jih uporabniki oglašujejo na portalu. Uporabnik je odgovoren za vsak artikel, ki ga je objavil na stran.
 • Sladke-petke.si niso odgovorne za nedokončane transakcije.
 • Upravljalec strani Sladke-petke.si ni odgovoren za premoženjsko ali ne-premoženjsko škodo, ki jo lahko povzroči uporabnik in ki je lahko posredna ali neposredna posledica informacij na Sladke-petke.si.
 • Upravljavec strani Sladke-petke.si si pridružuje pravico izbrisa oziroma neobjave oglasa, če meni da bi objava takšnega oglasa škodovala spletnemu mestu.
 • Z objavo v Izmenjevalnici, se uporabnik strinja, da bo vestno odgovarjal na povpraševanja drugih uporabnikov oziroma obiskovalcev.
 • Uporabnik se strinja, da lahko upravljavec njegov oglas, vključno s fotografijami, v oglasne namene objavi tudi v drugih medijih.

NAMEN OBDELAVE IN VARSTVO PODATKOV:

Podatki, pridobljeni od uporabnikov spletne strani Sladke-petke.si so zaupni in zaščiteni pred nepooblaščeno uporabo.

Upravljalec strani Sladke-petke.si ima pravico uporabiti vse podatke, ki so jih uporabniki navedli ob objavi oglasa.

Informacije o osebi, ki je naložila protislovne podatke, so lahko posredovane tretji osebi v skladu z zakonodajo republike Slovenije. Podatki o uporabniku, ki je preklical svoje članstvo, se shranijo v bazi spletne strani Sladke-petke.si.

Z zakonom je prepovedana reprodukcija v kakršnikoli obliki ali na kakršenkoli način, v celoti ali samo del strani brez predhodnega dovoljenja upravljalca strani Sladke-petke.si. Prav tako je prepovedano prevajanje v druge jezike, prilagajanje, reprodukcija ali katerokoli drugačno dejanje, ki bi lahko kršilo pravice ustanoviteljev strani Sladke-petke.si. Pravice do blagovne znamke so zaščitene z Slovenskimi zakoni in predpisi.

sladke-petke.si