V manjši posodi zmešamo kvas, mlačno mleko in sladkor. Počakamo nekje 5 minut, da nabrekne.
V posodi električnega mešalnika zmešamo moko, sol in rumov sladkor.
Ko kvas nabrekne, mu primešamo razžvrkljana jajca in bučni pire. Nato mokre sestavine vlijemo v moko.
Mešamo pri nizki hitrosti, toliko časa da se sestavine povežejo v enotno zmes. Mešamo še vedno na nizki hitrosti.
V posodo postopoma dodajamo na koščke narezano maslo. Ko dodamo vso maslo, povečamo hitrost in mešamo dobrih deset minut.
Testo prestavimo v namaščeno skledo in pokrijemo s plastično folijo ali kuhinjsko krpo, da počiva in vzhaja.
Vzhajano testo zvrnemo na pomokano površino in ga razvaljamo v pravokotno obliko.
Testo premažemo z mehkim maslom in potrosimo z mešanico cimeta in rjavega sladkorja.
Tesno zvijemo v rulado in narežemo na rolice, ki jih polagamo v pekač namaščen z maslom. Med njimi puščamo dovolj prostora, saj bodo pred peko še vzhajale.
Pokrijemo in pustimo vzhajati dobrih 30 minut. Pečico segrejemo na 180 °C in pečemo od 20 do 25 minut.
Ko so ohlajene jih premažemo s prelivom.