Eden izmed mojih “hobijev”, je definitivno firbcanje po specializiranih trgovinah. Največkrat so to trgovine s hrano. 🙂 To raziskovanje mi je pomagalo, da sem nedavno nazaj odkrila spletno trgovino Okusi Italije.

V trgovinici OKUSI ITALIJE najdete izbrane GOURMET prehrambene izdelke iz različnih delov Italije. Ponudbo vedno znova nadgrajujejo in širijo z okusi in izdelki iz Italije. In kdo ne mara italijanskih izdelkov? 🙂 Ko sem potovala skozi njihovo ponudbo na spletni strani, se mi je zdelo kot da sem na popotovanju po Italiji in se ustavljam v prelepih trgovinicah z izdelki lokalnih pridelovalcev. Sprehajanje med policami, ki so založene s testeninami, omakami, olji, kisi in različnimi drugimi izdelki.

Celotno ponudbo si lahko ogledate na njihovi SPLETNI STRANI. 

Za več dnevnih vsebin in idej spremljajte moj INSTAGRAM profil.

Ponudba italijanskih dobrot je res raznolika. V spletni trgovini najdete moke, testenine, riže, omake, olja in kise, likerje in žgane pijače ter domače sadne namaze. Pod kategorijo darila in Gourmet boxi pa pestro izbiro predlogov za darila kulinaričnim navdušencem.

Pozitivno me je presenetila tudi hitra dostava, saj je bilo moje naročilo pri meni že v parih dneh. Paket brez poškodb in z vsemi izdelki, ki sem jih naročila.

Na spodnjih fotografijah so izdelki, ki so se skrivali v mojem paketu. Izbrala sem testenine z okusom limone, paradižnikov pesto, moko za pripravo pice, pelate san Marzano, česnovo olje in glazuro z okusom limone. Če bi morala izbrati TOP izdelek tega nakupi, bi bilo to česnovo olje. Okus po česnu ne prevladuje, ampak bi rekla da ga je točno prava mera. Uporabimo ga lahko v omakah, pri pripravi solat, z njim pokapamo pečeno zelenjavo… V prihajajočih mesecih bo še posebej dopolnil bruskete.