V tokratni objavi z vami delim recept za preprost, enostaven in hiter tunin namaz. Za pripravo potrebujemo sestavine, ki jih imamo večino časa v hladilniku. Namaz najraje jem s hrustljavimi krekerji, popečenimi kruhki, v sendviču ali kot preliv za testeninsko solato.

Recept je nastal v sodelovanju s podjetjem Gea – zakladnica olj. Pri pripravi namaza uporabljena GEA Majoneza, ki ima bogat harmoničen okus in je izdelana iz sončničnega olja lastne proizvodnje. V njihovi ponudbi najdete tudi majonezo, ki vsebuje manj maščob ali vegansko majonezo.

Več o izdelkih na njihovi SPLETNI STRANI, kjer najdete tudi spletno trgovino.

Sestavine:

  • konzervo tune (150g)
  • 2x Zdenka sira
  • 1 žlica kisle smetane
  • 1,5-2 žlici majoneze Gea
  • strok česna
  • sol, poper
  • peteršilj (svež ali sušen)

Priprava namaza:

Iz pločevinke tune odlijemo odvečno olje. Tuno stresemo v posodo multipraktika, v katero prav tako dodamo Zdenka sir, majonezo, kislo smetano, strt strok česna in začimbe.

Tunin namaz lahko pripravimo tudi brez pomoči multipraktika in enostavno z vilico pretlačimo vse sestavine. Ali bomo namaz pripravili s pomočjo aparata ali brez, je odvisno kakšno strukturo si želimo, ali popolnoma gladko ali nekoliko bolj grobo.

Namaz shranimo za dobro uro v hladilnik, da se ohladi. V hladilniku ga hranimo par dni, če zdrži. 🙂

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotov. Več informacij

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close