Nedavno sem po dolgem času kupila slovensko izdajo revije Elle. V njej sem najdla članek modne urednice pod istim naslovom: “Obleka, hit poletja.”

Članek me je res pritegnil, saj sem se v besedah urednice tudi sama najdla.

Za več dnevnih vsebin in idej spremljajte moj INSTAGRAM profil.

O tem kako nas na določene obleke vežejo prečudoviti spomini. Naj gre za obleko, katero smo nosile na prvi zmenek, na maturantski ples, na poroki ali kje drugje. Vsaka je na svoj način čarobna in si zasluži prostor v naši omari.

Belo obleko znamke ZARA, katero nosim na spodnjih fotografijah sem nosila prvič. Že ob nakupu sem vedela, da je nekaj posebnega in da je verjetno ne bom oblekla na nek navaden vsakdan.

Hranila sem jo v svoji omari dobrih pet let, čakala, da se zgodi nekaj posebnega. Nekaj kar mi bo ostalo v spominu ter se bom tudi po mnogih letih spomnila, katero obleko sem takrat nosila.

Oblekla sem jo na koncert skupine Kings of Leon v Lodonu. Zame eden izmed najlepših trenutkov tega poletja. Vem, da obleka zaradi svečanega izgleda ni bila najbolj primerna za rock koncert, ampak življenje je prekratko, da bi nosili dolgočasne obleke na posebne dneve. Life is a party dress like it. 🙂