Sem oseba, ki ne mara zime in to se verjetno ne bo nikoli spremenilo. Ne samo, ker je mrzlo, ampak tudi zaradi tega, ker nosimo puste barve, ki nas naredijo turobne, zamorjene ter starejše kot smo v resnici.

Za več dnevnih vsebin in idej spremljajte moj INSTAGRAM profil.

Vsako zimo si poskušam omisliti dodatek, ki me bo vsaj malce popestril ter ob sprehodu po ulicah Ljubljane naredil zadovoljne ne glede na to, da je zunaj preklemano hladno. Letos sem popolnoma navdušena nad klobuki, čeprav mislim, da mi ne pašejo, ampak mi je malo mar :). Niti ne poznam nikogar, ki bi mu vse pasalo kar si obleče :). Se znam tolažitu ni kaj.

Vedno preden se odpravim na lov pregledam vse aplikacije trgovin, ki jih moj telefonček premore ter ko najdem kaj iščem se odpravim na shopping pohod oz.terapijo. 🙂 Klobuček, ki mi je padel v oči sem najdla v spletni aplikaciji H&M. Ker je očitno bil moj srečen dan sem ga najdla tudi v trgovini. Takoj, ko sem potegnila mojo zvesto in ljubljeno prijateljico Zlatko (moj mastercard) sem ugotovila, da nimam zraven primerne torbice. Obiskala vse trgovine, ki so bile še tisti trenutek odprte, vendar željene barve torbice ni bilo možno najti. Na lov sem poslala prav tako mojega dragega, ki je obiskal kar dva H&M-a v Avstriji, vendar je bil tudi on neuspešen.

Potem sem nepričakovano, v petek zvečer po odlični pici ter tortici, ko nisem iskala najdla torbico, ki se ujema s klobučkom (no, našel jo je moj dragi, ki ima sokolovo oko, ter pozna moj okus:)) Pozitivno je tudi, da torbica ni prevelika kot vse moje dnevne torbice, v katere bi lahko spravila še mojega nesojenega hišnega ljubljenčka.

Da pa ne bo ostalo samo pri besedah, vam spodaj predstavljam končni rezultat shoppinga…