Ne zgodi se velikokrat, da ko pišem objavo o pripravi tudi sladico okušam. Pravkar sem si privoščila cheeesecake, o katerem bom pisala v današnji objavi. V tej objavi se ne bom razpisala, saj je priprava cheesecaka res noro enostavna ter ker je Rok naredil toliko kvalitetnih fotografij, da bi bil kriminal ne jih uporabiti. Fotke prikazujejo vse kar se je dogajalo tekom priprave ter najpomembneje odličen končni izdelek. Njami, res je okusen in že ga ni več. 🙂
Sestavine za en lonček:
- 1 žlica grškega jogurta
- 1 žlica kremnega sira (maskarpone)
- 1 žlička sladkorja v prahu
- Loacker napolitanke
- maline
In to je vse kar potrebujete za pripravo okusnega Loacker cheesecaka.
Maskarpone, grški jogurt ter sladkor v prahu dobro zmešamo. V lonček nalomimo napolitanke, nikakor ne skoparite z njimi. Nanje dodamo kremo ter okrasimo z malinami ter Loacker napolitanko. Maline so odlične, saj dodajo sladici pravo mero kislosti.
Predlagam, da cheesecake pripravite v kozarček, katerega lahko zaprete, saj lahko tako cheesecake shranite kakšen dan dlje v hladilniku (seveda, ker jih nihče ne bo pojedel :)) oziroma jih odnesete ter z njimi razveselite sodelavke, prijateljice, ali sami sebe. 🙂