Modni trend, kateri me je resnično navdušil. Oversized ali tako imenovana prevelika kratka majica, ki jo lahko nosimo kot mini oblekco.

Za več dnevnih vsebin in idej spremljajte moj INSTAGRAM profil.

Ne bom rekla, da vsi delijo z mano iste občutke. Rok jih definitivno ne. 🙂 Prvič, ko sem oblekla oversized kratko majico in šla k frizerju me je ob odhodu vprašal, če sem se pozabila obleči. 🙂 Ja, pri modnih trendih mu še malce manjka. 🙂

Končno jih je možno kupiti tudi v trgovinah kot so ZARA, H&M in ostale spletne trgovine. V kolikor vam čas ne dopušča obiska trgovine priporočam, da zavijete v bratovo ali fantovo omaro. Tam boste  stoprocentno najdle kakšno uporabno. Jaz sicer zaročencu vsake toliko kakšno vzamem in uporabim kot spalno srajco, za v javnost so mi malce prekratke. 🙂

Če vas skrbi, da je oversized majica prekratka in želite ostati dame ter nimate plana širši okolici pokazati svojega bogastva predlagam, da spodaj oblečete kratke hlače. Bodite pozorne, da bodo res kratke in ne bodo kukale izpod kratke majice.

Za konec, da bo celoten outfit popoln obujemo zraven sandalčke, športne copate ali gležnarje. Sama sicer komaj čakam hladnejše dni, da bom zraven lahko obula škornje čez koleno, kateri bodo hit letošnje jeseni ter zime.

dscf8756