Že Carrie Bradshaw jih je oboževala. O čem govorim? Tutu krilcih, ki so zadnje mesece že  modno zaznamovale outfite svetovnih modnih navdušenk. Opazila sem, da ni veliko junakinj, ki si jih upajo obleči za vsakodnevne opravke, obisk trgovine ali sprehod po parku.

Za več dnevnih vsebin in idej spremljajte moj INSTAGRAM profil.
carrie-tutu
Carrie Bradshaw, Seks v mestu

Ne glede na leta izrazito rada preiskušam modne trende, tudi tiste, ki niso za vsakega. No, saj nisem toliko stara, da ne bo kdo dobil napačnega občutka. 🙂 V Tutu krilcu se počutim tako posebno, kot mala deklica ali princeska, ki se odpravlja na prav posebno zabavo.

V moji omari se najde majce bolj vsakdanja, črna iz tila ter tale nežno roza, ki jo rada oblečem za bolj posebne priložnosti zraven visokih petk ali ob sobotnih popoldnevih, ko v centru mesta lovim zadnje sončne žarke ter srkam kavico in obujam spomine na poletje in brezkrbne dopustniške dni.

Upam, da moja objava prepriča tudi skeptike, da lahko zraven krila obujemo športne copate. Teh je precej in nekateri se res zgražajo, kot na primer moja sestra. 🙂

Celoten stajling je iz ZARE, kakšen šok. 🙂 Žal še nisem najdla trgovine, ki bi tako znala zadovoljiti moje modne želje. 🙂 Razen takrat, ko sem slabe volje in me še šoping ne potolaži. 🙂