So naravnost priročni za poležavanje, gledanje filmov, kuhanje ter peko. In zakaj še? Delanje planov za poletje. 🙂 Ja, mogoče prehitevam, saj smo komaj prestopili iz 2016 v 2017, ampak zaradi vse več obveznosti kot so služba, pisanje bloga, druženje s fantom, vsemi prijateljicami, družino, tek. Pozabila sem na vzdrževanje urejenega doma, ki zajema pranje, likanje, pospravljanje.. Ja, pri vseh teh obveznostih je načrtovanje res potrebno.
Sem oseba, ki ne mara zime in mrzlega vremena, zato rada ostanem čez vikend doma na toplem. Tudi slabe vesti nimam, katera me v poletnih dnevih spremlja, če slučajno cel dan ostanem v stanovanju, medtem ko bi lahko mojo kožo božali topli žarki.
V letu 2017 se najbolj veselim ponovnega obiska Londona, grem namreč na koncert Kings of Leon. Vstopnice so že kupljene. 🙂 London sem sicer že obiskala decembra leta 2015, ampak le za par dni, tako da si nisem uspela ogledati skoraj ničesar v tej prečudoviti metropoli, polni raznolikosti, gužve, prečudovitih restavracij in kavarn, ogromnih trgovin.
Druga stvar, katere se veselim in mislim, da je za razvoj mojega bloga ekstremno pomembna, je sodelovanje z Loacker. Če ne poznate Loackerja, kliknite tukaj, da ga spoznate.
Načrtovanje ne more biti učinkovito brez skodelice odlične kave ter sladice. Tokrat sem iz napolitank Loacker naredila vsem ljube čupavce ter zadovoljila pri tem še svojo otroško željo po packanju. 🙂
Sestavine:
- napolitanke Loacker
- 100 g temne čokolade (lahko uporabite vam najljubšo)
- 20 g masla
- kokos
- po želji: 2 žlici sladkorja v prahu (lahko vmešate v čokoladno maso)
Čokolado ter maslo nad vodno kopeljo stopimo. Počakamo par minut, da se stopljena čokolada malce ohladi. Medtem napolitanke Loacker narežemo na kvadratke. Vsak kvadratek najprej pomočimo v čokolado ter potem povaljamo v kokosu.
Loacker čupavce damo v naravni hladilnik (beri: na balkon) ter počakamo par minut, da se ohladijo.
Očitno se bodo Sladke Petke tudi v letu 2017 sladkale. 🙂